Sponsorer

Hilleberg
Siden slutten av 1990-tallet har Lars Verket brukt Hilleberg sine telt, og det første han anskaffet var et Hilleberg Unna. Siden 2008 har han vært Hilleberg-ambassadør, og brukt de fleste av modellene. I kajakken trives han best med Soulo eller Staika.

Hilleberg Staika klar til innflytting på Søndre Vassøy, Kristiansand. Foto: Lars Verket (2020)

Exped og Ortlieb
I samme periode har han hatt en forhandleravtale med Ute Depot A/S som importerer Exped (blant annet liggeunderlag og vanntette pakksekker) og Ortlieb (vanntette pakksekker).

Brynje
Siden 2017 har Lars Verket hatt forhandlerstatus hos Brynje, og denne ble oppgradert i 2020 ved lansering av Padleperler.no. Det resulterte blant annet i Pakkeliste for kajakktur.

Oppdrag/støtte
Arbeidet med Padleperler.no genererer også spinoff-effekter. Sommeren 2020 pågår det et prosjekt med DNT Sør som som ble lansert i juli: «10 padleturer i Kristiansand«. I 2021 er Lars Verket leid inn som konsulent hos Vestfold og Telemark fylkeskommune for å skrive tekster til padleruter i padleleden, og levere bilder til trykk og #SoMe (Instagram: @padleled_vestfoldtelemark).

GAVER:
Siden oppstarten høsten 2019 har det vært mulig å gi gaver på VIPPS 608182 (Verket digital info), og det er flere som har gjort dette. Sommeren 2020 ble det gjennomført en SPLEIS der det nesten kom inn 30.000 kroner. Tusen takk til alle som bidro!
Det er også mulig å bruke kontonummeret til enkeltmannsforetaket Verket digital-info som driver Padleperler.no: 2913.10.29282.

Takk for at dere gjør dette mulig!

Feltovernatting på Grønningene i april 2020. Fantastisk stemning over Oksøy fyr. Bilder kan også kjøpes – sjekk ut larsverket.photography. Foto: Lars Verket