Padlekart

På denne siden vil du finne linker til aktuelle kart.

Padlekart.no: Denne tjenesten drives av padleentusiasten Atle Johannessen i Kristiansand. Her finner du dataene fra Padleperler.no, ruter og mye annet spennende. Sjekk ut!

AGDER:
Vinteren 2021/22 produserte Flekkerøy Bølgepadlere et eget Bølgekart over Flekkerøy.

Sommeren 2020 ga DNT Sør og Padleperler.no ut «10 padleturer i Kristiansand«. Turene med symboler for teltplasser, parkering mm. ble også tegnet inn på 4 dobbeltsidige og vanntettet kartblad i A3 som dekker hele Kristiansand kommune. Fra Kvåsefjorden øst av Kristiansand, til Tånes på grensen til Lindesnes kommune. Bok og kart kan bestilles her på Padleperler.no, eller du kan gå innom DNT Sør i Kristiansand.

Høsten 2019 konverterte vi alle leirplasser og p-plasser i «Padleguide for Vest-Agder» og «Padleguide for Aust-Agder» (2008) til Googlemap. Det ble så populært, at også boka «Padleguide for Telemark» (2009), «Padleguide for Dalane» (2010) og «Padleperler i sør» (2006) nå er digitalisert. Det betyr at det nå er over 900(!) telt i kartet med tilhørende informasjon.
For at du skal huske adressen også når du er ute i felt med mobiltelefonen har vi laget følgende alias: http://sorlandet.padle.guide/
Du kan også gå til fullskjermmodus i kartet under, og så zoome deg inn i kartet. Derfra kan du trykke på det teltet du ønsker mer informasjon om, og så komme tilbake til Padleperler.no for å få vite mer om stedet.
I april 2021 nærmer kartet seg 70.000 visninger.

Lillesand padleklubb har laget sitt eget padlekart.
Lister Friluftsråd har en side som heter Padling i Farsund.
Hvis du vil padle i innlandet er det laget et godt padlekart til Ogge.

OSLO:
Oslofjordens friluftsråd har laget en nettside med: Ro og padleruter i Oslofjorden
Norges padleforbund har fått søtte til å lage Ro- og padleruter i Oslofjorden. Dette har foreløpig resultert i følgende kart:
Skjebergkilen
Drammenselva og Drammensfjorden
(Her skal det også være en app på gang – vi kommer tilbake til denne når den lanseres.)

VESTFOLD-TELEMARK:
I gamle Vestfold fylke har de laget en gratis PDF med ruter og kart langs hele kysten av fylket. Den kan du laste ned gratis fra websiden til fylkeskommunen.
I Nevlunghavn hang det et padlekart over dette området som vi har tatt bilde av.
Visit Bø har laget en side med tips for Kano og kajakk i området.

HORDALAND – BERGEN:
Bergen og Omland Friluftsråd (BOF) har laget turkort med padleruter til fri nedlasting.

ROGALAND – STAVANGER
Stavanger kajakklubb har utarbeidet et kart i 1:25.000 sammen med Ryfylke friluftsråd (link virker ikke juni 22). Hos Ryfilke Friluftsråd kan du laste ned en PDF om Vestkystparken.
Padleklart for Ims-Lutsivassdraget i Sandnes, på kommunens nettsider.

PADLEKLART MIDT-NORGE
I Midt-Norge har ressurspersoner i flere padleklubber laget et google-kart med massevis av info (inspirert av Padleperler.no sitt Google-kart). Kartet dekker det som før ble kalt Nord- og Sør-Trøndelag, og som nå er blitt til Midt-Norge. Du finner det her, eller ved å klikke på skjermdumpen av kartet nedenfor:

NORDLAND
Salten Friluftsråd har publisert tre forskjellige kart med disse områdene:

Padleled og Kystled
Prosjektet «Kystled» har eksistert en stund, og har i mai 2020 hele 109 overnattingsplasser langs kysten. Nå får den følge av Padleled, og disse utfyller/overlapper hverandre. Om noen år er planen at det skal være en strek (gjerne indre/ytre) med foreslått padlerute langs hele Norges kyst. Dette arbeidet er godt i gang i Sør-Norge og resten av kystlinjen østover til svenskegrensen.

SVERIGE
I mai 2002 kom vi over et padlekart som er laget på samme måte som det vi har her på Padleperler.no. Det finner du her: