HjemNyheterSpleis 2024

Spleis 2024

For tredje gang legger vi ut en Spleis for å dele på kostnadene ved å drive padleperler.no. Takk for alle bidrag!

Skjermdump fra Spleis.no
Skjermdump fra Spleis.no

Selv om det ikke har vært noen oppdateringer i løpet av vinteren, så følger vi med. Blant annet er teltreglene i Kristiansand kommune blitt innskjerpet fra 1. mai. Dette har vi oppdatert på de aktuelle stedene – merk at det er lov å ligge i hengekøye!

I tillegg til å betale domene/webhotell, så vil pengene i å gå til litt teknisk hjelp og bidrag til to reportasjer: Smøla og Steigen (og kanskje Kjerringøy). Disse dukker opp utpå høsten, så her er det bare å glede seg! Alle bidrag – små og store – blir tatt i mot med takknemlighet. Besøk Spleis.no/padleperler nå!

Vi håper at det også i år er mange som setter pris på de 900+ leirplassene på sorlandet.padle.guide. Du kan klikke på alle teltplassene for å få opp mer informasjon om stedet. Alle stedene er besøkt med kajakk fra begynnelsen av 2000-tallet og frem til i dag.

Etter et hackerbesøk i vinter mistet vi noe funksjon på nettstedet, men dette jobbes det med. All informasjonen er heldigvis der fremdeles, og den er enklest tilgjengelig via kartet. Så jobber vi med å få frem igjen kategorier (kommuner), mest lest osv.

Ha en riktig fin padlesommer!

Vi kan anbefale fullmånepadling og mørkepadling hvis det blir for mye trafikk på sjøen i sommer! Foto: Lars Verket

Sist oppdatert: 4. juli 2024

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest