HjemBambleHvittingskjul

Hvittingskjul

UTSIKT: På Hvittingskjuil har du utsikt mot Flexsa, og stedet egner seg godt for hengekøye/treltelt på gode dager. Også plass til telt hvis du rydder litt kongler. Foto: Lars Verket 2023

Syd av Klokkertangen i Bambleskjærgården finner du øya Hvittingskjul. Her er det en hytte, men den nordre delen er skjærgårdspark. Her finner du et sted der det til og med er tilrettelagt med toalett i nærheten. Dette stedet har gått under radaren til Padleperler.no, og er ikke så veldig mye brukt. Landing skjer på svaberg, og kan være litt krevende. Du har flere muligheter ved nordspissen av øya.

Leir 1: Oppe mellom trærne i nord finner du en plass som egner seg godt for hengekøye/tretelt med utsikt. Den er dermed utsatt for vinder, selv om den er delvis skjermet for vind fra syd/sydvest. Det er plass til ett tretelt og flere hengekøyer. Hvis du rydder litt kongler er det også plass til flere telt her.
58.928028 9.612894

Oppdatert: 11. juli 2023

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest