Guiding i Kristiansand

0
334
GUIDING: Disse gutta fra Troll Aktiv møtte vi i gjestehavna under «Turist i egen by» i Kristiansand 14. mai. Fra v.: Dan, Sai og Ricky

Kristiansand har hatt lite mulighet for leie av kajakk, men sommeren 2023 kan du i alle fall få guidede turer i dobbel kajakk. Det er Troll Aktiv på Evje som har startet dette tilbudet i gjestehavna.

Av Lars Verket

Guidingen foregår i doble kajakker, og så har de guider som følger med. Vi har møtt de flere ganger, bl.a. da de padlet gjennom kanalbyen på Odderøya i den nye kanalen. Dette er nok et lavterskel-tilbud, men er du erfaren kan det jo godt hende du kan få et spesialsydd opplegg. Les mer om tilbudet hos Troll Aktiv – SeaKayaking in Kristiansand.

UTSETT: Her setter de ut kajakkene i båtslippen i gjestehavna, men de har kajakkene på andre siden i nærheten av sandstrand. Tilbudet ble godt besøkt under «Turist i egen by» som ble arrangert av Visit Sørlandet i mai.

Padleperler har ikke noen økonomisk interesse i dette, men heier på alle tiltak og tilbud som kan øke padleinteressen i Kristiansand. Også var det skikkelig trivelige folk som skal guide turister og andre rundt i byen:

HAPPY KAYAKING: Dan har funnet seg til rett i kajakken i Kristiansand.

I juli har også KOTE NULL utleie av enkle kajakker og SUP-brett fra gjestehavna.

Oppdatert: 11. juli 2023

Forrige artikkelPåskepadling 2023
Neste artikkelHvittingskjul

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her