HjemNyheterPadlekart i Sverige

Padlekart i Sverige

Skjermdump 24.5.22

I går ble det delt en adresse på FB-gruppa «Turpadling» som helt klart fortjener sin plass her på Padleperler.no. Et Google-kart med ganske lik funksjonalitet slik som vi har her, men med enda flere POIer (Point of Interest).

Hos Padleperler.no har vi hatt fokus på teltplassene, men vi ser at også annen info er interessant. Denne er tilgjengelig digitalt hos kommunene langs kysten, men det har vist seg vanskelig å få tilgang på de i rett format. Når vi har fått det, så er datagrunnlaget dårlig (fx eksisterende og planlagte toaletter…) Men, med dette kartet fra Sverige blir vi inspirert på ny – så kanskje dukker det opp flere dataserier her på Padleperler.no også?

Her er kartet i Sverige:

På begynnelsen av 2000-tallet var vi mye i Sverige, og det var faktisk en av de første guidene herfra som la grunnlaget for padleguidene som kom ut i 2006-2010 + 2020. Med dette kartet frister det med en tur tilbake. Følg med!

Oppdatert: 24. mai 2022

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest