Padleled Vestfold-Telemark(?)

0
1510
Padleled Vestfold så dagens lys i 2018, og her er en skjermdump fra oversiktskartet som du fritt kan laste ned.

Vestfold-Telemark fylkeskommune ser ut til å gå mot oppløsning, men padleleden langs kysten av dette fylket blir komplett i år. I alle fall er det planen. Her kan du se nærmere på det som er gjort i Vestfold, og så oppdaterer vi med Telemark fortløpende.

Fokuset til Padleperler.no er frem til Langesundsfjorden midt i det som nå er Vestfold-Telemark fylkeskommune. I 2014 padlet vi fra Tønsberg og vestover, så området er delvis besøkt. Her er det virkelig mye fint, og vi har fremdeles Svenner fyr tilgode.

Padleled Vestfold
Denne ble som nevnt ferdigstilt i 2018. Her kan du laste ned et oversiktskart over hele området. Det er beskrevet 91 turforslag, og disse kan du se nærmere på i denne E-boken.

Padleled Vestfold-Telemark
Da fylkene Telemark og Vestfold ble slått sammen, var det et ønske om å fortsette padleleden. Dette arbeidet nærmer seg nå sluttføring, og vil se dagens lys i 2022. Nå ser det ut som om fylkene forlater hverandre igjen, men padleleden vil fremdeles være sammenhengende. Med denne utvidelsen kommer padleleden inn i kjerneområdet til Padleperler.no, og mye av datagrunnlaget i tidligere Telemark fylke ble kvalitetssjekket i 2021.

Dronebilde av Flesa i forkant, og utsikt mot SV. Foto: Lars Verket 2021

Vi kommer tilbake med linker til materialet når det publiseres. Det vil både bli publiserte padleled i Telemarkskanalen, og langs kysten til Risør kommune. Dette blir sommerens hit!

Oppdatert: 15. februar 2022

Forrige artikkelNy kystledhytte i Kragerø
Neste artikkelWebinar: Ferieplanlegging

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her