HjemKragerøNy kystledhytte i Kragerø

Ny kystledhytte i Kragerø

Ny kystledhytte ved Strømtangen fyr i Kragerø er snart klar til bruk. Foto: Lars Verket, januar 2022.

På en «roadtrip» innom Strømtangen fyr ble vi gjort oppmerksomme på at Kragerø Kystlag snart er klare med en kystledhytte rett ved siden av fyret. Vi fikk ta en titt, og dette lover bra!

Hytta har to små rom, og en hems med fire sengeplasser. Her er det fantastisk utsikt, og det er to muligheter for landing: En med grov sand mot fyret, og en på grunt vann innenfor molo med svaberg. Dermed skulle det være noe for enhver smak og ethvert føre. Slik ser sandstranda bak det røde naustet til Strømtangen fyr ut:

LANDING: Bak det røde naustet til Strømtangen fyr rett ved kystledhytta er det en liten sandstrand. Vis-a-vis denne er det en molo med sandbunn og svaberg. Foto: Lars Verket, 2022.

Kystverket var på plass på fyret da vi var innom – og de hadde nøkkel. Dermed fikk vi sneket til oss noen interiørbilder også, og dette ser veldig bra ut allerede!

NY KYSTLEDHYTTE: Den lille røde hytta inneholder to rom med nydelig utsikt (kjøkken/stue), og en hems med fire sengeplasser. Foto: Lars Verket, januar 2022.

På Facebook skriver Kragerø Kystlag «Håper den (kystledhytta) blir klar for utleie neste år!» (August 2021). Du kan se flere bilder på Kragerø Kystled sine hjemmesider. Vi håper også at hytta blir klar til sommeren i år! Lykke til med innspurten!

Annen info:
Facebook: Kragerø Kystlag
Hjemmeside: Kragerø Kystlag

Oppdatert: 31. januar 2022

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest