Kolaprammen

0
1592
Denne lille øya har fantastiske landingsforhold – som skapt for landing med kajakk! Foto: Lars Verket (2021)

I Langangsfjorden, syd av Bjønnes og øst av Kolapramåsen, finner du den bittelille øya Kolaprammen. Navnet står ikke på de fleste kart, men navnet er bekreftet av flere lokale kilder. Dette er en liten perle av en øy. Ikke nok med at den har en fantastisk landing på vestsiden (se bilde over), men den kan også by på en fin teltplass, og et par steder med gode trær til hengekøya. På smeigedager har du flere fine steder med svaberg for soling og bading.

Leir 1: Midt på øya, litt N av toppunktet, finner du et flatt område mellom noen trær. Her er det svaberg, så du må ha selvstående telt. Trærne og kollen i N tar av for litt av vinden, men du er delvis utsatt for mange vindretninger her. Mest skjermet for vinder fra V og NV, da Kolapramåsen er ganske høy rett V for Kolaprammen. I nærheten av denne leiren er det i alle fall to steder som egner seg godt for hengekøye. Ta godt vare på trærne! Leirplassen finner du her:
59.046642 9.780848

Teltplassen på Kolaprammen er på svaberg blant noen trær som gir litt le. Foto: Lars Verket (2021)

Oppdatert: 2021

Forrige artikkelJyplevikodden
Neste artikkelFoto: Perspektiver

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her