Felttur utenfor Langesund

0
2041
Ny utforskning av øyene utenfor Langesund. Siste besøk var for 12 år siden. Foto: Lars Verket (2021)

Etter å ha tilbrakt 4 dager og 3 netter i dette området er de aller fleste av stedene som sto i «Padleguide for Telemark» kvalitetssikret. Dessuten er det kommet inn noen helt nye steder! Selv om dette er fjorder, så er det såpass åpent at du virkelig får kystfølelse av å padle rundt her. Mange av øyene inneholder flotte leirplasser for oss padlere, og følgende steder er nå nye/oppdaterte på Padleperler.no:

Denne gangen hadde jeg med drone, og da blir det litt andre utsnitt på bildene. Her er for eksempel et oversiktsbilde over deler av Veaholmen:

Veaholmen – en fantastisk padleperle. Foto: Lars Verket (2021)

Vehaholmen har jeg tenkt på med ujevne mellomrom siden jeg kartla området i 2009. Men, da fikk jeg ikke overnattet. Denne gangen ble det to netter på Veaholmen, og en natt på Langøya. Dette er et område jeg definitivt skal tilbake til!

Oppdatert: September 2021

Forrige artikkelBrønnstadbukta
Neste artikkelNye fartsgrenser

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her