Brønnstadbukta

0
2202
Brønnstadbukta – på østsiden av Eidangerfjorden. Stort og fint friområde. Foto: Lars Verket (2021)

Eidangerfjorden er i stor grad bygget ned, men på østsiden finnes et flott friområde som heter Brønnstadbukta. Det er asfaltvei helt ned, men denne er stengt med bom. Vi har brukt noen uker på å finne ut om teltregler her, og det var ikke bare lett. Men, det viser seg altså (pr. sept 2021) at Friluftsloven gjelder på Brønnstadstranda. Den egner seg derfor godt til telting, men husk å ta hensyn til andre brukere i høysesongen. Dette er ikke et bra sted å ha teltet stående på dagtid om sommeren. Vi har merket av en leir helt i syd, der du er litt avskjermet fra hoveddelen av stranda:

Leir 1: Helt S langs Brønnstadbukta er det en liten ekstrabukt. Her er du ikke synlig fra det store området på bildet over, og stedet kan egne seg godt til telting hvis dette er lov. Her er du kun utsatt for vinder fra V. Landing på sandstrand, og gress/benk i leiren.
59.077308 9.717797

S i Brunnstadbukta finner du denne lille perlen. Foto: Lars Verket (2021)

Oppdatert: September 2021

Forrige artikkelKattøya
Neste artikkelFelttur utenfor Langesund

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her