God padlesommer!

0
1268
Atle Johannessen nyter skjærgården i Telemark på en skikkelig rolig vårdag. Foto: Lars Verket (2021)

Padleperler.no har nå eksistert i over ett år, og vi gleder oss over hyggelige tilbakemeldinger. Både nettstedet og Google-kartet er godt besøkt, og samarbeidet med Padlekart.no er en berikelse!

I juli i fjor ble det lastet ned over 20.000 sider fra Padleperler.no, og vi satser på en god økning i år. Googlekartet er i skrivende stund (starten av juli) vist hele 84.037 ganger! I tillegg finnes jo de samme dataene på Padleklart.no.

Siste halvåret har vi prøvd å øke nytteverdien ytterligere. Til sammen har vi publisert 35 nye saker (noen oppdateringer). To av de tingene vi får flest spørsmål om er utleie og kurs. Derfor har vi laget en oversikt over hvor du kan leie kajakk på Sørlandet, og hvor du kan ta Våttkort-kurs.

Kanskje er dette sommeren der du får tatt Våttkort-kurs? Foto: Lars Verket (Arkiv)

Sammen med Vestfold og Telemark fylkeskommune skal vi også være med på å skrive padlerutebeskrivelser og ta bilder langs Telemarkskysten. Derfor har det vært en del turer i øst. På en av disse fant vi til og med to helt nye padleperler: Laukøya og Schweigårdsholmen. Første turen startet i påsken: Feltarbeid i Telemark, og ble senere fulgt opp med Feltarbeid i Telemark II og Feltarbeid i Telemark III. På flere av disse turene ble det tatt dronebilder, og det er en ny øvelse:

Skrataholmene i Kragerøy kommune – et padleparadis. Trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2021)

På en av turene padlet vi forbi Stavseng fyr i Kragerø. Heller ikke denne gange kom vi i land, men fikk i alle fall tatt noen bilder. Dessuten skrevet en egen siden, slik at fyrlisten her på Padleperler.no nesten er komplett.

Stavseng fyr, Kragerø. Trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2021)

På en av turene i Kristiansand fikk vi en fantastisk kveld på Dybingen rett utenfor byen. Slikt blir det jo bilder av:

Drømmekveld på Dybingen. Trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2021)

Til slutt: I juli har vi en Spleis gående for å få inn litt penger til arbeidet med Padleperler.no. Spleisen i fjor var veldig kjærkommen, og vi håper at også årets innsamling kan bidra til å dekke noen av utgiftene.

På forhånd TUSEN TAKK – og riktig god padlesommer!

Forrige artikkelPadlekart.no – 2021
Neste artikkelFullmånesafari

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her