Feltarbeid i Telemark II

0
876
Ved Skrataholmene – i havtåke denne gangen. Foto: Lars Verket (2021)

Så var det klart for en ny padlerunde i Telemark i overgangen mai/juni. Da rakk vi over en rekke av padleperlene i Kragerø, og her er linker til stedene vi var innom. Jammen fant vi ikke også noen helt nye steder!

Alle disse har fått utsjekk av koordinater, og mange nye og oppdaterte bilder.

Vi har også filmet litt med drone på Dypsundholmene. Målet var å filme på Skrataholmene, men da vi var der lå havtåka tett. Under oppholdet på Dypsundholmene ble vi også intervjuet av NRK P2 om kajakkpadling. På vei hjemover igjen fant vi en padlebrygge som var ganske genial, og vi har laget en side med alternativer fra rundt om i landet.

I denne siste uka har vi også benyttet anledningen til å lage en ny oppføring for Odderøya i Kristiansand. Her er det nå blitt lovlig å ligge i telt for første gang på veldig, veldig lenge. Her ligger du bynært og på en øde øy på samme tid!

Vi ble dessverre avbrutt på denne runden av hurtiginnkalling til vaksine. Da er det jo bare å slippe alt, og padlingen fra Kragerø til Trosbyfjorden gikk unna på litt over 3 timer. Det ble nesten 50km den dagen i kajakken. Planen er å få enda en uke langs Telemarkskysten i slutten av månenden. Vi gleder oss allerede!

DYPSUNDHOLMENE – leir 2: Gode minner fra et fantastisk sted. Foto: Lars Verket (2021)

Oppdatert: Juni 2021

Forrige artikkelLaukøya
Neste artikkelTips til kajakkpadlere

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her