Laukøya

0
1595
Flott sandstrand på den lille Laukøya. Du kan såvidt skimte taket på toalettet ved den store buska i bakgrunnen. Den lille gressletta i leir 1 ligger bak «fjellet» midt i bildet. Du kan lande både her og på svaberg nærmere leirplassen. Foto: Lars Verket (2021)

Denne lille perla ser du nesten ikke på kartet, men den er en del av skjærgårdsparken. Så det finnes et toalett her, og jammen er det ikke også en liten gresslette ikke så langt fra toalettet. Ellers er den lille øya ganske kupert. Her finner du fine svaberg, små sandstrender og potensiale til flere nye teltplasser.

Leir 1: Denne lille gressletta ligger som nevnt ikke så langt fra toalettet. Du har ikke så veldig mye beskyttelse mot vind, så den egner seg best på godværsdager. Landing kan skje på svaberg (nærmest) eller sandstrand (litt lenger unna):
58.870919 9.322263

Leir 1 i 2021. Denne må brukes hvis den ikke skal gro igjen. Foto: Lars Verket

Oppdatert: 2021. Potensialet for flere leirplasser er tilstede. Helt gjenvokst øst på øya, men fin sandstrand:

Potesiale for flere teltplasser på østsiden av Laukøy. Foto: Lars Verket (2021)
Forrige artikkelSchweigårdsholmen
Neste artikkelFeltarbeid i Telemark II

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her