Storenes

Svabergene på Storenes strekker seg mot Odderøya. Foto: Lars Verket (2021)

Friområdet Storenes ligger syd av Auglandsbukta vest for bykjernen. Etter endringen av atferdsreglene i Kristiansand kommune fra 1.5.2021, er det nå lov å telte her. Riktignok bare om natta i skoleferien, men det er jo det vi padlere trenger hele året.

Området er godt besøkt, og ligger fint til. Strand og en liten slette nærmest veg har vi ikke lagt inn pga trafikkstøy. Midt i området ligger et toalett, og dett er åpent i sesongen (Parkvesenet). Østlige delen av området inneholder svaberg, bygger og benker. Litt opp fra disse områdene ligger det en slette der du er skjermet for trafikkstøy, vind (litt utsatt for østlige vinder) og det ikke er altfor langt til toalett. Her har vi merket av en plass på gress:
58.118279 7.964768

Avmerket leir på Storenes. Her har du delvis utsikt til Bragdøya, og er rimelig godt skjermet for vind. Foto: Lars Verket 2021

Oppdatert: Mai 2021

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest