Kyststi.no

0
736

Siden nyttår har en gjeng frivillige jobbet frem en uoffisiell kyststi i Kristiansand. Denne følger selvsagt kysten mest mulig, og er naturligvis innom flere av de stedene også padlere er innom. Så hvis du vil strekke på beina når du er i land, så kan du ta en titt på hvor den går.

Informasjonen ligger på domenet kyststi.no, og oppe til høyre er det en meny med de forskjellige etappene. Både Langøya, Bragdøya og Flekkerøya er med – i tillegg til fastlandet. Så her kan du til og med slå opp telt, og så ta en tur i kyststien på kvelden. Etterhvert som det blir flere padlehuker i Ro- og padleledprosjektet til NPF, så vil nok en del av disse være knutepunkter mellom land og vann. På nettstedet kan du laste ned .gpx-sporet, da det fremdeles ikke er merket i terrenget.

Det er også laget et kart med rute og interessepunkter, og det finner du her: kristiansand.kyststi.no

God tur!

Oppdatert: 2.5.2021

Forrige artikkelKurs i Sør-Norge
Neste artikkelHvitveistur til Jomfruland

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her