Toaletter i Kristiansand

0
1552
Skjermdump fra kart over toaletter i Kristiansand kommune. Kart: Kristiansand kommune, Parkvesenet – datert 12.1.2021.

Det finnes en rekke toaletter både på øyene og langs kystlinjen til Kristiansand kommune. Disse har vi nå fått tilgang til på et kart, og vi håper dette kan være av interesse når for turene dine i 2021!

Toaletter kan jo være fine å ha når du er ute i naturen, og de gir også en pekepinn om hvilke områder som er mye besøkt. Mye besøk = toalett. På denne måten ønsker kommunen å unngå at det ligger dritt og toalettpapir på friområder som er godt besøkt. Vi i padleperler.no ønsker jo ikke synlig dritt og toalettpapir på noen av teltplassene vi har merket av. Sporløs ferdsel bør være en selvfølge – også når det kommer til dobesøk.

Hvis du trenger en «how-to» til hvordan du gjør dette, så har fantastiskemarka.no laget artikkelen: Dette må du vite om å gå på do i skogen. Her finner du mye nyttig og praktisk informasjon. Mulig vi kommer tilbake til dette med video ved en senere anledning! 🙂

Kart fra Kristiansand kommune: Friluftstoaletter i Kristiansand – oversikt. Datert 12.1.2021

Forrige artikkelTeltregler i Kristiansand
Neste artikkelVisit Sørlandet

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her