HjemBambleFeltturer i Bamble

Feltturer i Bamble

Noen padleturer er vel spennende. Her fra en brannøvelse i sommer i Bamble. På øyene er det jo billigere å brenne enn å rive. Foto: Lars Verket (2020)

I sommer har det blitt noen gjensyn med steder vi ikke har vært på en stund. Det gjelder blant annet øya Kråka som nå er oppdatert med nye data og bilder. Kråka er ikke så mye besøkt av padlere, og ligger mellom Kjønnøya og Langesundsfjorden. Øya har en del kule kanaler du kan padle også – såkalt «snirkling»:

Her kommer du ikke igjennom med noe annet enn kajakk. Foto: Lars Verket (2020)

Ikke så langt unna Kråka finner du Stutane. Her er det ingen leirplasser, og det er bare noen små holmer litt SV av Kråka. Men, det er morsom padling og utrolig blankslipte svaberg. Hvis det blåser litt kan du også få testet balansen og padleferdighetene:

Stutane – den smaleste passasjen på bildet, og en litt bredere en til høyre for de flotte svabergene. Foto: Lars Verket (2020)

Langt ut i havet syd av Kråka ligger ytre og indre Stråholmstein. Den ytre er fuglereservat, så det er ikke noe ferdsel her i perioden 15.4-15.7. Helt i syd er det et par kanaler som er veldig spennende å padle.

Den ene er ganske lang også. Her et bilde fra august i år:

Den lengste kanalen på Ytre Stråholmstein. Foto: Lars Verket (2020)

Ellers har det vært mye fine stemninger i sommer, og her et bilde fra Bambleskjærgården for å illustrere – trykk på bildet for større versjon:

Blålys – kveldsstemning i Bamble. Foto: Lars Verket (2020)

Oppdatert: 2020 – september

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest