Bok: Padlereiser

0
1137

I boka «Padlereiser i Fædrer nasjonalpark» tar forfatter og padler Vigdis Askjem oss med på padleturer gjennom hele året i dette fantastiske padlelandskapet.

Boka kom ut i 2018 på Vigmostad Bjørke. Årstidene utgjør rammen i boka, og det er 3 turer i hver årstid. Turene er ikke bare turbeskrivelser, men betraktninger over livet. Dette liker vi godt her på Padleperler.no! Boka er full av fine bilder fra området, og det følger også med et padlekart det det er tegnet inn teltplasser, toaletter, hengekøyeplasser osv. Kartet dekker området fra Tønsberg i nord, til Verdens ende ytterst på Tjøme i sør.

Til slutt i boka er det mer info om teltplasser, kystledhytter, øyer med utedoer, parkering, padleklubber og utsettingssteder. Før det hele rundes av med ti turforslag. Disse er ikke tegnet inn i kartet eller vist visuelt i boka. Vi synes ikke det er så viktig, da det jo er turhistoriene i de forskjellige årstidene som utgjør stammen i boka.

Alt i alt en utradisjonell padleboka, om omhandler både det personlige, filosofiske og selve padlingen/stedene. En god miks!

Askjem, Vigdis (2018) Padlereiser i Færder nasjonalpark
Vigmostad Bjørke

Linker:
Offisiell hjemmeside: Færder nasjonalpark (Her finner du masse infomasjon, bl.a. om Ildverket med de nye padlehukene.)
Wikipedia.no: Færder nasjonalpark

Publisert: 2020

Forrige artikkelFYR Sørlandets utposter
Neste artikkelYtre Møkkalasset fyr

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her