Gjest i Kajakkpodden

0
783

I begynnelsen av juli var Lars Verket fra Padleperler.no gjest hos den nystartede Kajakkpodden. Her fikk han rikelig anledning til å snakke om leirplassene langs kysten av Sør-Norge – hør ham i Episode 8: Padleperler.no, en oversikt over 900 leirplasser registrert…

Det høres kanskje mye ut, men Padleperler.no passerte faktisk 900 leirplasser i kartet rett før sommeren 2020:

I tillegg til å snakke litt om leirplasser rakk vi innom en del andre temaer også: Mørkepadling, pannebrød, fyr og teltforbudet på Jomfruland. Kajakkpodden har nok kommet for å bli – her er det mye nyttig for padlere. Sjekk ut!

Oppdatert: Juli 2020

Forrige artikkelLågsundholmen
Neste artikkelPakking, pakking, pakking

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her