Lille Hasselholmen

0
1894
En liten teltplass under en furu på Lille Hasselholmen. Foto: Lars Verket (2020)

Området rundt Lille Hasselholmen er et «snirkleparadis» med kajakk. Her finner du et utall med øyer og kanaler, selv om det ikke er så mange teltplasser i området. På en snirkletur sommeren 2020 kom vi over teltet på bildet ovenfor. Vi har ikke vært i land, men teltet var bardunert. Så det er antagelig noe skogsbunn under furua. Landin skjer på lave svaberg i front på bildet ovenfor (helt i nord). Plassen er delvis i le for vinder mellom øst, sør og vest, mens nordlige vinder kommer rett inn. Du finner plassen her:
58.890123 9.541767

Den mest brukte leirplassen i dette området er Skudevigkilen på Gumøy. Her er det plass til mange telt på flere forskjellige leirplasser. Denne kilen er også mye brukt av seilbåter og cabincruisere, så ikke regn med å ha den for deg selv i sesongen.

Oppdatert: 2020

Forrige artikkelPadling som samfunnskritikk
Neste artikkelLågsundholmen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her