Lågsundholmen

0
2052
Leir 1: Her er det plass til flere selvstående telt, men lite feste til bardunering. Egner seg bare på stille dager, men fantastisk utsikt mot Jomfruland.
Foto: Lars Verket (2020)

Lågsundholmen finner du NØ av Store Skrue. Faktisk er det bro i mellom de to øyene, så du kan gå på oppdagelsesferd på Store skrue når leir er slått opp. Vi har merket av en svært eksponert leirplass på fjell, og en bitteliten på gress som er noe skjermet. Landing skjer på svaberg begge steder.

Leir 1: Du lander i bukta i nord, og kan legge kajakken i en flott kanal innover øya. Så går du opp til toppen av øya, og finner et dansegulv av en teltplass. Lite feste til barduner, om du da ikke har med små kiler til klatring som du kan snike inn i sprekker i fjellet. Utsikten er upåklagelig – nesten 360 grader. Samtidig er du veldig utsatt for vind. Du finner plassen her – se bilde øverst på siden:
58.911751 9.607128

Leir 2: Rett ved bukten i SV ved brua er det en liten gressflekk med plass til et lite telt. Her er du delvis skjermet for vind fra SV, men den vil nok komme rundt Store Skrue. Landing på svaberg/stein i den lille bukta.
58.911473 9.606251

Leir 2: Liten gressflekk i nærheten av brua over til Store Skrue. Foto: Lars Verket (2020)

Oppdatert: 2020

Forrige artikkelLille Hasselholmen
Neste artikkelGjest i Kajakkpodden

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her