Bragdøya rundt

0
1077
Skilt på Bragdøya med to roruter rundt Bragdøya. Trykk på bildet for større versjon. Foto av skilt 2020.

Bragdøya Kystlag har fått tegnet inn to roruter rundt Bragdøya. Disse er også fargelagt etter den nye skiltstandarden, og den ene ruta er blå, og den andre grønn. Her er det også satt inn spesielle obs-punkter og varseltrekanter. Rorutene befinner seg i området med tre padleperler:

Vi har også tidligere lagt ut en rute i dette området: Fra Kristiansand sentrum og sørover – Odderøya, Bragdøya og Andøya

Rutene kan selvsagt padles i kajakk også. Hvis du ikke har kajakk/robåt, så kan dette lånes på Bragdøya hos Bragdøya Kystlag. Det er gratis for medlemmer (2020). Det går båt ut til Bragdøya hver dag, og øya er også godt egnet til spaserturer (går bro over til Langøya) og bading.

Oppdatert: 2020

Forrige artikkelJomfruland nasjonalpark
Neste artikkelLilandsvatnet

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her