HjemNyheterPakkeliste for kajakktur

Pakkeliste for kajakktur

Skjermdump av forsiden til Brynje.no 23.6.2020.

Sammen med Brynje og Randi Skaug har vi laget en «Pakkeliste for kajakktur«. Her har vi prøvd å dele på erfaringer fra utallige timer ute på tur. En havkajakk har minst to vanntette skott (foran og bak), men kan ha opptil 4 stk(!). Det betyr at du kan få med deg mye, og at det er helt andre muligheter enn om du skulle bære dette på ryggen. De største ekspedisjonskajakkene kan ha over 400 liter volum, og ca 100 av disse går til der du sitter (cockpit/sittebrønn).

Det betyr at du kan ha med opptil 300 liter bagasje. Dermed er det ikke feil å bruke betegnelsen «Luksuscruise i havkajakk» som NRK kalte sin «Ut i naturen»-episode. Du har mulighet til å ha med telt OG hengekøye, mye mat, kjøkken og klær. Se listen ovenfor for detaljer.

God tur!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest