Kystperler i FVN

0
1437
Skjermdumpt fra Fædrelandsvennens nettavis 9.6.20 – du finner saken her.

På lørdag (7.6.20) hadde Fædrelandsvennen en stor sak i Magasinet med tittelen: «De skjulte kystperlene i Kristiansand«. I denne saken var Padleperler.no en viktig bidragsyter, både med informasjon og bilder.

De stedene som er omtalt i artikkelen er:

Selvfølgelig er det mange flere padleperler enn disse – de er jo bare fra Kristiansand kommune. På Padleperler.no finner du leirplasser helt fra Dalen innerst i Telemarkskanalen til Egersund syd i Rogaland. De er visuelt spredd utover dette Google-kartet: http://sorlandet.padle.guide/

Kanskje får alle disse stedene bedre besøk år. Sommeren 2020 blir spesiell, da veldig mange fler vil feriere i Norge, pga det verdensomspennende koronaviruset. Vårt håp er jo selvsagt at flere vil ta ferien i kajakken. Åra i kajakk er nemlig bra for smittevernet! God padlesommer!

Forrige artikkelPadlekart over Ogge
Neste artikkelParkering Kristiansand

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her