Felttur i pinsen

0
1528
Fantastisk leir på Askholmene. Foto: Lars Verket (2020)

I pinsen 2020 gikk turen til Bamble og Kragerø, og flere steder ble oppdatert og funnet. Vi fikk fire dager med fin padling, og nå er Padleperler.no oppdatert. Jomfruland fyr har fått egen side, Jomfruland er blitt oppdatert med en ny lunsjplass (fortsatt teltforbud på Jomfruland). På Stråholmen har vi lagt inn enda et hengekøyebilde:

Stråholmen. Foto: Atle Johannessen (2020)

Flesa har også fått et nytt bilde:

Magisk leir på Flesa. Foto: Lars Verket (2020)

Vi tilbrakte en natt i telt på Askholmene, og denne natten var svært stille. Askholmen har hatt en leir litt inne på en av holmene, men denne natten fant vi en plass på svaberg som lignet Flesa. Så dermed ble det en ny padleperle! Det ble veldig fotogent:

Askholmene – trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2020)

Det var ikke den eneste nye padleperlen. Dagen etter dukket det nemlig opp enda en ny perle på Langeskjær da vi oppdaterte de to som var der fra før. Så nå er det tre på denne lille og lange øya. Utsikten er det ikke noe å si på:

Helt til slutt ble det også en runde innom toppen på Toner for litt hengekøye. Utsikten herfra er helt fantastisk, og leiren på toppen er veldig spesiell. Selv om det er 300 meter (56 høydemeter), så er det virkelig stor uttelling. Trærne her opp funker til flere hengekøyer, og noen av plassene har utsikt. Det gjelder ikke denne plassen, men her er det også plass til noen telt:

På toppen av Toner med hengekøye. Bjørnøya kan skimtes i bakgrunnen. Trykk for større versjon. Foto: Lars Verket (2020)

Alt i alt en svært hyggelig pinse, som også ga godt utbytte for Padleperler.no. Og igjen – takk for turen Atle! 🙂

Forrige artikkelJomfruland fyr
Neste artikkelPadlekart over Ogge

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her