Feltdøgn på Dybingen

0
971
En natt i telt på Dybingen kan karakteriseres som «sjelespa». Foto: Lars Verket (2020)

Det dukker stadig opp behov for bilder fra Dybingen, men jeg har ikke hatt så mange å velge i. Derfor ble det til at jeg padlet ut på kvelden for noen dager siden, og spiste middag mens jeg ventet på sola skulle gå ned. Tok litt bilder innimellom, og gikk en tur helt syd på øya. Her er det rester etter et festningsverk og en gammel fyrlykt. Ingen steder egnet seg veldig for telt – i alle fall ikke sammenlignet med hovedplassene på øya. Da jeg kom tilbake til leiren var det flott lysspill på himmelen:

Magisk solnedgang på Dybingen. Trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2020)

Tidlig om morgenen måtte jeg ut i et helt naturlig ærend, og da var det magisk stille. Det ble en lang tissepause…

Det går jo ikke an å legge seg igjen når det ser sånn ut…. Trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2020)

Men, til slutt fant jeg tilbake til soveposen. Etter en ferske pannebrød på stormkjøkkenet ble det en ny runde med kameraet. Og da ble vinkelen en helt annen:

I denne vinkelen ser du begge de to buktene på Dybingen. Den borteste er bare tilgjengelig med kajakk. Trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2020)

På bildet over ser du enda et telt. Faktisk var det tre telt her denne natten. Også en liten båt med en familie tilbragte natten på øya. De to padlerne var på vei ut på en 5-dagers tur i Kristiansands skjærgård, og var veldig fornøyd med første overnattingsplass:

Fornøyde padlere på Dybingen. Foto: Lars Verket (2020)

Etter dette snaue døgnet skal det ikke stå på bilder fra Dybingen i alle fall. Et flott sted som virkelig kan anbefales!

Forrige artikkelLille Presteskjær fyr
Neste artikkelEigerøy fyr

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her