Sør Terneskjærrompa

0
775
Landing på Sør Terneskjærrompa – teltplass på svaberg rett ved. Foto: Hanne C. Jensen

Vi har fått inn et tips (takk til HCJ) på et helt nytt sted i Lindesnes kommune. Ikke bare navnet er artig, men denne øya er en liten perle, som kan egne seg på de beste dagene. Når det er mange på de kjente stedene. For denne øya er det garantert ikke mange som vet hvor er.

Det er to Terneskjær, og det er mulig å padle mellom dem. Visstnok for trangt med båt, så da slipper du tenke på det. På det i sør er det mulig å lande på svaberg, og så finne en plass til et selvstående telt på fjell. Her du i le for vinder fra sør (i alle fall delvis), og kan nyte sola fra den står opp til den går ned. Det er noen fine hellere på øya:

Bilde fra en av hellerne. Foto: Geir Thorsen (2020)

Teltplassen på svaberg kan du finne her: 57.965250 7.537667

På Nord Terneskjær står det Salve Nilsens hola på kartet i nord. Denne må definitivt også sjekkes opp ved besøk!

Oppdatert: 2020 (Tips fra HCJ)

Forrige artikkelLangtur i felt
Neste artikkelSlåttholmen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her