Rovodden

0
760
Solnedgang over Rovodden sett fra leir 3 på Malløya. Vi ville gjerne ha sett horisontlinja denne kvelden, og dermed gikk vi i land på Rovodden dagen etter og fant plassen som er beskrevet nedenfor. Leiren på Rovodden er til høyre for dette bildet.
Foto: Lars Verket (2020)

Denne leirplassen er nok for de spesielt interesserte, men så kan den by på fantastisk utsikt over Kvåsefjorden utover mot Ulvøysund. Selv om du kan lande i sør på svaberg, så anbefaler vi ikke det. Har kan det fort blåse opp, eller komme inn sjø fra «gammel moro». På nordsiden av Rovodden finner du en liten strand:

Enkel og beskyttet landing i midten av bildet. For å komme til leir er det 30-40 meter gange i kupert terreng gjennom furuskogen i midten av bildet. Foto: Lars Verket (2020)

For å komme til denne leiren er det fint med en stor IKEA-pose å ha tingene dine i. Kanskje kan du få med alt på en tur? Vær forsiktig gjennom skogen, her er det ulendt terreng. Når du har jobbet deg opp skråningen, så venter det en skikkelig belønning på disse koordinatene:
58.145657 8.190122

På denne hylla er det plass til et selvstående telt, og utsikten er det ikke noe å si på. På rolig dager kan du gå ned til svabergene nedenfor å spise frokost/bade. Foto: Lars Verket (2020)
Forrige artikkelOlavsholmen
Neste artikkelLangøya

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her