Langtur i felt

0
1159
Atle var med på første delen av turen. Foto: Lars Verket

Et voldsomt høytrykk kom inn over Sør-Norge midt i april, og 17.-19. april ble brukt i felt. Atle var ikke vanskelig å be, og målet var å sjekke ut innerste delen av Kvåsefjorden. På denne dagen oppdaget(!) vi Olavsholmen, fikk tatt flere bilder på Vestre Randøya, bilde fra Buane, Kvarodden, Saltholmen og Malløya. Vi tilbrakte natten på Malløya, og der var det fin kveldssol mens vi spiste middag:

Leir 3 på Malløya. Trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2020)

Dagen etter fant vi en ny plass på Rovodden, og padlet sammen ut Kvåsefjorden. Så skilte vi lag, og jeg padlet inn til byen. Etter backup av bilder og litt etterfylling av utstyr fikk jeg selskap av Ingunn ut til Grønningene.

Ingunn på vei inn til Grønningene, med Kinn og Odderøya i bakgrunnen. Foto: Lars Verket (2020)

Her fikk vi en fantastisk solnedgang over Oksøy fyr, og det ble mange fine bilder. Denne leiren egner seg bare på fine dager:

Utsatt leir på Grønningene – trykk for større versjon. Oksøy fyr til venstre i bildet. Foto: Lars Verket (2020)

Dagen etter var vi innom Langøya, Indre Lindøya, Ytre Lindøya, flere steder på Flekkerøya, Lille Risøya og Store Risøya.

Alt i alt et skikkelig raid med mange nye bilder. Jeg har laget et galleri på Flickr som heter «Padleperler.no – 2020«, og her begynner det allerede å bli mange bilder… Det jeg vil huske best fra denne turen er nok solnedgangen fra Grønningene, der motivet er Oksøy fyr:

Oksøy fyr sett fra Grønningene – trykk for større versjon. Foto: Lars Verket (2020)
Oksøy fyr sett fra Grønningene – trykk for større versjon. Foto: Lars Verket (2020)

Disse bildene hadde vært morsomt å få solgt til et sted også. De kan uten problemer trykkes i 2,5×7-8m, så har du et møterom eller en lang gang – så ta kontakt!

Nå har jeg brukt 3 dager på å sortere bilder, koordinater, nye steder osv – og alt er nå tilgjengelig her på Padleperler.no. Jeg har ikke oppdatert kartet enda, men det kommer!

Alt i alt en svært produktiv runde! Og nesten alt innenfor gamle Kristiansand kommune. Innerst i Kvåsefjorden er det vel Lillesand. Neste tur blir vestover. Følg med!

Lars Verket, 22.4.2020.

Forrige artikkelLangøya
Neste artikkelSør Terneskjærrompa

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her