Timelapse – teltoppsett

0
930
Lars slår opp et Hilleberg Staika på Gammeløya. Video/timelaps: Atle Johannessen

Det er viktig å ha det både sosialt og gøy under feltarbeidet. Derfor var Atle gira på å lage en timelapse av at jeg satte opp teltet i leirplass 1 på Gammeløya. Teltet er et Hilleberg Staika, og reises ved å klipse teltet på stengene. I filmen er det ikke noe vind, men i sterk vind kan teltet festes før du begynner arbeidet med stengene.

Staika ble designet for padlere og er et veldig sterkt telt som tåler mye juling. Det er også selvstående, og egner seg derfor godt på svaberg og steder det er vanskelig å bardunere. (Husk at du likevel må feste teltet i noe – fx kajakken.)

Forrige artikkelFørste tur i felt 2020
Neste artikkelAndre tur i felt

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her