Oversikt over fyrene

0
3021
Songvår fyr – tre generasjoner av fyr i samme bilde. Foto: Lars Verket

Kjerneområdet for nettstedet Padleperler.no strekker seg fra Langesundsfjorden i øst (på grensen til det som før var Telemark og Vestfold, men som nå er et fylke) til Egersund i vest. Dermed finner du her oversikt over fyr både i Telemark, Agder og sydlige delen av Rogaland. Fyrene har en helt magisk tiltrekningskraft, og det er vanskelig å beskrive med ord hva som gjør dette. Det må oppleves!

Heldigvis er det slik at på denne strekningen kan du overnatte på omtrent halvparten av fyrene til en billig penge. Nedenfor finner du listen over fyrene, med linker til artikler her på Padleperler.no (der dette finnes), offisielle hjemmesider og til Fyrhistorisk forening. Vi jobber også med å samle koordinater til alle fyrene slik det er gjort hos Fyrhistorisk forenbing.

Her er fyrlisten – fra øst til vest:

Oppdatert: 2020 (Under oppdatering. Av disse 29 fyrene har vi vært på de fleste, og målet er selvsagt å besøke alle!)

Forrige artikkelLista fyr
Neste artikkelBuøya

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her