Rognlia

0
781
Rognlia er en ganske bratt gresslette i en skog. Foto: Lars Verket (2021)

Inne i Langangsfjorden finner vi et friområde på fastlandet i Ø. Her lander du på sandstrand, og kan finne plass til flere telt på gress. Tilrette lagt med WC. Leirplassen er utsatt for vinder mellom S og Ø.
59.063067 9.801650

I 2021 gikk vi oppover langs gressletten til der den sluttet, men det gikk ikke sti videre. Selv om det var nyslått gress her, så virket ikke området mye i bruk. Toalettet ligger helt til venstre inn mot skogen i bildet over. Helningen er såpass stor at det bare er mulig med telt nede ved vannet. Hytte ganske nærme.

Oppdatert: 2009/2021 (bilde og et avsnitt til i beskrivelsen)

Forrige artikkelLøvøya
Neste artikkelSiktesøya

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her