Otra

0
2398
Fint opparbeidet område langs stien med både gapahuk, benker, gresslette og bålplass. Foto: Lars Verket (2020)

Øst for Kvadraturen i Kristiansand sentrum renner elva Otra ut. Denne er det mulig å padle helt opp til Kvarstein rett ved Vennesla kommunegrense. Denne turen kan være stille og fin hvis det blåser fra V.

Vi kommer tilbake til en mer utførlig beskrivelse av padleruta opp Otra, og i denne oppføringen finner du mulige leirplasser.

Leir/lunsjplass 1: På vestsiden av Otra er det flott tursti, og langs denne er det en gapahuk og gress. På en benk står det «Otra Laxefiskelag«, så det er nok de som har opparbeidet plassen.

Navn på benk i gapahuk. Foto: Lars Verket (2020)

Muligens er det teltforbud her, men det kommer vi tilbake til. Landing skjer på mindre stein, og det er litt bratt opp til plassen. Koordinaten er:
58.169098 7.980192

Teltforbud eller ei. Gressletta ligger tett på sti og er utsatt for støy fra veien på andre siden av Otra. Ikke noen optimal plass. Foto: Lars Verket (2020)

Det er flere steder langs Otra det er benker/gapahuk, og vi kommer tilbake til dette. På østsiden av Otra ved Lundbrua finner du Rådhuscaféen. Her er det mulig å få servert pizza både ute og inne mens du ser på kajakken din. Landing på lav brygge/trappetrinn.

Oppdatert: 2020 – og under oppdatering. Kommer også tilbake med padlerute opp Otra.

Forrige artikkelÅtangen
Neste artikkelEidsvann, Leivann og Lonene

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her