Larsholmen

0
1037
Utsikt fra leiren. Vindutsatt og dårlig landing. Foto: Lars Verket (2009)

Rett før du kommer til Portør vestfra finner du Larsholmen. Denne store holmen har noen trær, men det er ikke der du kan finne leir.

Der trærne gror er det nemlig både gjengrodd, vått og kupert. Landing er heller ikke enkelt på denne øya, da det som regel er dønninger her. I V kan du lande på svaberg med noen ”trinn”, og er ganske nær leirplassen. Leiren på Larsholmen er på et flatt svaberg på vestsiden av trærne.

Leirplassen er derfor kun egnet for overnatting på rolige dager, da verken landing eller teltplass er optimale for vindvær. Østlige vinder er du delvis i le for, men alle andre vindretninger påvirker teltet ditt.
58.799083 9.427917

Oppdatert: 2009

Forrige artikkelLangøy
Neste artikkelLarsøy

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her