Eidsholmen

0
793
Leiren på Eidsholmen – tidlig vår. Foto: Lars Verket (2009)

I Barlandskilen helt syd i Kilsfjorden ligger Eidsholmen. Den er ofte ikke navngitt på kartene, men det er altså den største holmen i denne kilen. Holmen er et fint utgangspunkt for å ta fatt på Eidsvannet og Leivannet mot Risør. 

Leirplassen ligger på østsiden av øya. Her lander du på svaberg. Finn en stokk/pinne du kan dra kajakken opp på. Så ligger det en fin gresslette litt inn i skogen, og her er du i le for alle vindretninger. Leiren har plass til flere telt.
58.830750 9.311300

Oppdatert: 2009 (På Googlekartet heter øya Hollenderøya, men fortsatt Eidsholmen på Norgeskart.no)
2021: Innom for å sjekk koordinat og status. Leiren har grodd litt igjen, men beskrivelsen står seg fortsatt!

Forrige artikkelEidkilen
Neste artikkelFlesa

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her