Bærøy

Stranden nedenfor leir 1. Foto: Lars Verket (2009)

Denne øya ligger rett Ø for Kragerø sentrum, og er kanskje mest kjent for sine blokker i steinbrudd som vender mot V og Kragerø sentrum. Men, det finnes også steder for allmennheten på øya.

Leir 1: I S lander du på en fin sandstrand med gress innenfor. Området kalles Kirkeberget. Gresset er skrånende i starten, men litt opp og bak en knaus er det plass til noen telt. Her er du i le for alle vindretninger, og det er tilrettelagt med WC.
58.868283 9.456317

Leir 2: I N er det også et område som er tilrettelagt for allmennheten. Det heter Paradisbukt, og er klemt inn mellom hyttebebyggelse. Dette stedet egner seg derfor ikke for telting i sesongen, men kan være greit utenom sesong. Landing skjer på sandstrand/svaberg, og det er plass til flere telt på gress. Leirplassen er utsatt for vinder fra N, og tilrettelagt med WC i nærheten.
58.880217 9.469267

Oppdatert: 2009. Leir 1 sjekket ut i 2021, og så helt lik ut fra sjøen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest