Randvik

0
2447
Stranden i øst. Foto: Lars Verket (2008)

Rett SV av Risør sentrum ligger Randvik. Randviktangen er en ganske stor halvøy med fine, merkede turstier. Hele tangen er naturreservat. Buktene i både Ø og V har fine sandstrender. Her var det teltforbud før, men nå skriver Risør kommune følgende på websiden sin:

Telting og overnatting
Oppsetting av og opphold i mindre, bærbare telt er tillatt inntil to døgn om gangen på samme område. Det samme gjelder overnatting i båt ved tilrettelagt fortøyningsplass. Overnatting med bobil eller campingvogn er ikke tillatt.
Telting er tillatt på samme plass i inntil to døgn mellom klokka 19 og klokka 10 i perioden 15. juni til 15. august i Perleporten, Lille Danmark, Karolina og på Randvik.

Leir 1: I øst går det inn en lang bukt. Innerst i denne er finner du en tilrettelagt offentlig badeplass, og stedet er nok godt besøkt i sesongen. Her er det tilrettelagt med dusj, kaldtvannspring og WC, og en stor gresslette. Leirplassen er utsatt for vind fra Ø.
58.710150 9.223317

Leir 2: I vest er det også fin sandstrand, men mye mindre tilrettelagt enn i øst. Du finner en fin gresslette rett bak sandstranden, og kan finne le for alt unntatt vinder mellom SV og V.
58.706983 9.213417

Midt mellom de to leirplassene finner du en offentlig parkeringsplass.

Annen info:
UT.no: Randvikhalvøya rundt ved Risør (tursti)

Oppdatert: 2008 (Koordinat til P-plass skal vi også finne frem.)
2020: Link tursti/oppdaterte atferdsregler

Forrige artikkelOlavsholmen
Neste artikkelRisøya

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her