Laget

0
862
Under feltarbeidet i 2008 var det en sol ved leiren på Laget. Foto: Lars Verket (2008)

Innerst i Sandnesfjorden VSV av Risør ligger et sted som heter Laget. Der fjord går over til elv er det bro, og rett før denne broen ligger en liten øy. Den er helt flat, og det er plass til flere telt på gress. Landing skjer på grov grus, og du er spesielt utsatt for østlige vinder.
58.683567 9.072483

Her er du i grenseland i forhold til 150m fra nærmeste hus. Vis hensyn!

NB: Øya ligger 300 m inne i Tvedestand kommune, men vi har valgt å plassere den sammen med de andre leirplassene i Sandnesfjorden. Her på padleperler.no har den derfor både havnet i kategori Tvedestrand OG Risør.

Oppdatert: 2008

Forrige artikkelKvalen
Neste artikkelLinpon

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her