Kvalen

0
1475
Med litt fantasi er det lett å skjønne hvorfor det heter Kvalen her. Foto: Magnus Østlie

Rett N for Østre Finnøya og østspissen av Barmen ligger Kvalen. Dette er jo et ganske rart navn på en liten halvøy, men vi tipper navnet kommer av formasjonen på berget her. Det skal ikke mye fantasi til for å se at det ligner på en hval.

Fra øst kan du lande på en liten sandstrand, og innenfor denne finner du en teltplass under en bjørk. En enda mindre teltplass finner du mellom bjørka og fjellet, men da skal du ha lite telt. Begge steder telter du på gress/skogsbunn. Leirplassen er utsatt for vind fra Ø og V, og delvis fra S.
58.742733 9.233817

Oppdatert: 2008

Forrige artikkelKalvodden
Neste artikkelLaget

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her