Nautholmene

0
1235
Nautholmene på sitt smaleste. Ø for leir 1. Foto: Lars Verket (2008)

S for Askerøya finner du Nautholmene. De er sammenhengende, men består av tre markerte deler. Her er det laget turløyper, og de er godt merket. 

I forbindelse med turløypene er det satt ut informasjonsskilt og benker. Løypene går også innom fine utsiktspunkter. Til sammen utgjør de en fin kveldstur, med henholdsvis 1100, 1300 og 800 meters lengde.

Selv om dette er store holmer, så er det ikke lett å finne teltplasser her. Det er tilrettelagt med fortøyningsbolter og hele fire WC. I N er det også en liten brygge. Derfor er dette et populært sted for båtfolket om sommeren.

Vi har funnet en fin leirplass inne i skogen på den sydligste holmen. Landing skjer enkelt i langgrunn vik i N (58.616433 9.102717). Her lander du på sand/gress, og følger sti inn til leirplassen (ca 60-70m). Leiren ligger inne i skogen og er fullstendig skjermet for vind. Det betyr også at det ikke kommer noe sol inn hit. Her er kart til landingen:

Gressletta i skogen har plass til flere telt, og egner seg godt for en gruppe.
58.615967 9.103633

Oppdatert: 2008

Forrige artikkelMærholmen
Neste artikkelPrestholmene

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her