Grandalseidet

0
217
Grandalseidet – montro hvor gjengrodd det er her i 2020? Foto: Lars Verket (2008)

Vest i Nordfjorden finner du Grandalseidet. Det ligger på nordsiden av fjorden, og har nok vært et populært utfartssted. Her står det et gammelt skilt med ”Teltslagning forbudt”. Området er i privat utmark, så skiltet har ingen hjemmel i lovverket.

Sommeren 2008 var eidet i ferd med å gro igjen, men det er fremdeles mulig å sette opp et telt her. Landing skjer enklest på sandstrand mot øst, og det er plass til ett telt på gress/skogsbunn i umiddelbar nærhet. Leirplassen er utsatt for vinder fra Ø.
58.747533 9.120517

Oppdatert: 2008 (spent på hvordan det ser ut her nå – 12 år senere. Rapport følger…)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her