Ryvingen

0
1172
Utsikt mot N med leir 1 i forgrunnen – trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2008)

Helt øst i Grimstad kommune finner vi Ryvingen. Dette er en samling små øyer som ligger langt ute i havet. Her er det få båter som overnatter, og det er mulig å flykte hit når Jerkholmen ”står i fullt party” i fellesferien. Så langt til havs er du værutsatt, og det er fullt mulig å bli værfast her ute.

Det er ingen form for tilrettelegging på Ryvingen, men to steder du kan få plass til å telte:

Leir 1: I denne nordvendte lagunen lander du på en liten sandstrand. Litt vest for denne er det en gresslette med plass til flere telt. Her er du i le for det meste, men vind fra N kommer rett på.
58.367617 8.739033

Leir 2: På den største øya i nord er det også en liten gressflekk i NV. Her er det en ganske vanskelig landing på steiner, selv om det er flott sandbunn. Litt bratt opp til den lille gressflekken, som bare har plass til ett lite telt. Du er også mer utsatt for vind her, men har fremdeles le for vinder mellom SØ og SV.
58.370583 8.742150

Oppdatert: 2008

Forrige artikkelOrholmen
Neste artikkelSødholmene

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her