Kalvehageneset

0
901

På fastlandet, V av Homborsund fyr, er det en vik syd på Kalvehagneset. Viken heter Meggersvik, og her er det tilrettelagt med WC.  Dessverre er stedet lite brukt, og har grodd ganske godt igjen. Dessuten er det mye rusk og rask som blåser i land på sterk vind fra VSV. Det er synd, fordi bunnen her er veldig fin. Et flott badested, som også har potensiale til å bli en fin leirplass for padlere.

Sommeren 2008 var det mulig å få plassert et telt her, og det er et godt sted på vinder fra øst hvis du skal videre NØ. På slike vinder er Homborside (østsiden av Kalvehagneset) beryktet for mye sjø. I denne viken kan du under slike forhold ligge helt i le med en god bok, og vente til det går over. Det gjør det alltid.

Dessuten er det merket tursti ned til denne viken, så en spasertur er også mulig.

Du lander altså på sandstrand/gress, og slår opp telt på gress. Leirplassen er utsatt for vinder fra V og SV.
58.262100 8.515400

Oppdatert: 2008

Forrige artikkelRivingen fyr – Håøya
Neste artikkelKjekstadneset

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her