Flade Rivingen

0
820

Midt i Groosefjorden, N av lykta med navnet Østre Tvillingholmen, finner du Flade Rivingen. Dette er en ganske eksotisk liten øy, og her er det ingen form for tilrettelegging. Landing skjer enklest på svaberg i bukta på østsiden. Her er det nesten vulkanaktig fjell, så det er greit med sko. Ved bukta er det grunnmur etter et gammelt hus, men ganske kupert. Hvis du går inn på øya og nordover kommer du etter hvert til en liten slette. Her er det plass til et lite telt, og du har utsikt i alle retninger. Samtidig er du utsatt for vind fra alle retninger, så denne leirplassen egner seg bare på fine dager. Hvis du da ikke vil teste hvor mye vind teltet ditt tåler…
58.313517 8.584317

Oppdatert: 2008

Forrige artikkelHomborsund fyr – Grønningene
Neste artikkelHampholmene

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her