Furøya

0
827

I selveste Blindleia er det ikke mange steder å velge mellom for oss som kommer med telt. Furøya er et unntak. Her er det et lite friområde i vest. Du lander på flott sandstrand, og går opp en liten skråning. Der har du tilgang på en fin gresslette med plass til flere telt. Middagen kan inntas i kveldssol med god utsikt mot Blindleia. Da leirplassen befinner seg litt inn i skogen, er den kun delvis utsatt for vestlige vinder. Du finner den her:
58.183967 8.291650

Den nærmeste hytta i N er under 150m fra området. Når denne er bebodd må du spørre om lov for å slå opp telt, eller finne et alternativ. For eksempel er det kort avstand til Grønningen eller Kalvøya.

Oppdatert: 2008

Forrige artikkelEpleholmene
Neste artikkelGrunnesund

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her