HjemLillesandBurholmen

Burholmen

Burholmen ligger på utsiden av Ågerøya – her vinterstemning i Ågerøyhamn. Foto: Lars Verket (2008)

På utsiden av Ågerøya finner du Burholmen. Her er det tilrettelagt med benker og toalett, men øya er vanskelig tilgjengelig med kajakk. I sydvest kan du lande på steiner i en trang lagune, og får en litt strabasiøs bæring for å få kajakken på land. Så er det noen få meter frem til en liten gresslette. Leirplassen er utsatt for de fleste vinder, spesielt sørlige. Dessuten er du her godt under 150m til nærmeste hus/hytte på Ågerøya. Sjekk derfor om denne er bebodd før telt slås opp! Leirplassen finner du her:
58.186583 8.324400

Oppdatert: 2008

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest