Torsøy

0
1925
Torsøy med telt (som ble redigert bort i «Padleguide for Vest-Agder». Nå er det visstnok lov å telte her. Trykk for større versjon av bildet. Torsøy er et fantastisk fint sted, selv om det nok er mye «trøkk» i høysesong.
Foto: Lars Verket (2007)

Rett syd av Flekkefjord sentrum finner du denne øya, med et usedvanlig flott tilrettelagt friområde. Her er det et par hundre meter med brygger, halvtak med benker, toalett, vann, grill m.m. Gressarealene er på flere hundre kvadratmeter, men det var lenge ikke lov å bruke dem til telting. Kommer du i beit for overnatting, så kan du kanskje spørre pent om å få ligge under halvtaket? Her er posisjonen til en av tretrappene opp til området:
58.264667 6.659083

Oppdatert: 2007 (teltforbud) / 2020 (lov å telte). Vi kommer til å oppdatere med gjeldende atferdsregler så fort vi finner disse. Her har det vært veldig mye frem og tilbake, og siste jeg fikk med meg var et innlegg på sosiale medier der ordføreren(?) sa at dette skulle de fikse. Her er forøvrig en artikkel jeg har skrevet for Harvest der Torsøy er nevnt.

Forrige artikkelPrestøya
Neste artikkelÅna-Sira

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her