Øyna

0
1651
Stilig bru i nord. Foto: Lars Verket (2007)

Nord-nordvest av Farsund ligger denne store øya. Legg merke til at det er en øy! Spør du noen om du kan padle nord for Øyna vil de ganske sikkert si nei. På nordsiden er det nemlig 3 bruer, og det er bare en av disse det er mulig å passere under  i båt. De to andre er så lave og smale at det bare er kajakker som kommer under! Høsten 2007 bygges det en utbedret vei nord for Øyna, men vi får håpe at dette ikke gjør øya landfast!

Leirplassen på denne øya finner du på østsiden. I en liten bukt finner du en gresslette med plass til ett telt. Du lander på steiner, og er utsatt for østlige vinder.
58.107100 6.793933

Oppdartert: 2007

Forrige artikkelVikelen
Neste artikkelÅptafjorden

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her