Grisefjorden

0
858
Benker på øya Grisen i 2007 – liten øy i Grisefjorden N av Flekkefjord. Foto: Lars Verket (2007)

Dette er den nordligste leirplassen vi har merket av i denne padleguiden, og den ligger nord av Flekkefjord by. I byen er det mulig å proviantere, og det er enkelt å komme i land på trebrygger/trapper flere steder. Selve Grisefjorden er ikke så spennende, men på den lille øya Grisen midt i fjorden kan du slå opp telt. Her lander du på stein/svaberg, og det er god plass til flere telt på gress. En benk er også satt ut, og det virker som om området er under opprustning høsten 2007. Øya er nok ganske vindutsatt, men delvis i le for vind fra vest.
58.309800 6.661133

Oppdatert: 2007

Forrige artikkelDragøya
Neste artikkelHidra

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her